Våra avdelningar

Kommunförbundet Skåne har verksamhet inom samtliga kommunala intresseområden. Precis som hos kommunerna är vi uppdelade i ett antal avdelningar, avdelningarna presenteras nedan. Söker du information inom ett visst område så är det bara att klicka dig vidare till rätt avdelning. Söker du kontaktuppgifter till en av våra medarbetare hittar du det lättast på vår kontaktsida, där kan du också sortera per avdelning för att underlätta sökandet.

Energikontoret Skåne

Vi är en driven energiaktör i Skåne. Vi arbetar för energieffektivisering och ökad andel förnybar energi. Vi är en del av Kommunförbundet Skåne och drivs utan vinstintresse.

Gå till verksamhet

Hälsa och social välfärd

Vi arbetar med intressebevakning kring samverkansfrågor inom hela området. Fokus på utveckling inom områdena äldre, funktionshinder, barn och unga, missbruk och beroende samt FoU Välfärd.

Gå till verksamhet

Lärande, arbetsliv och integration

Vi arbetar med utbildningsfrågor inom alla skolformer samt arbetsmarknads- och integrationsfrågor. Hos oss finns även FoU Skola, Teknikcollege Skåne samt Vård och omsorgscollege.

Gå till verksamhet

Samhällsutveckling

Vi arbetar med alla delar inom samhällsbyggnad för planering och byggande med människan i centrum. Hos oss hittar du allt från planarbete och räddningstjänst till kultur och fritid.

Gå till verksamhet

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Magnus Nurmi