Optimised Energy Efficient Design Platform (OptEEmal) Training in Lund

Nu finns möjligheten att lära sig mer om OptEEmal genom en tvådagarsutbildning. OptEEmal är ett verktyget och som erbjuder en möjlighet att kunna ta ett helhetsgrepp vid energieffektivisering av byggnader.

OptEEmal är ett EU-finansierat projekt inom Horizon 2020 där 13 partners från 8 olika länder ingår. Enligt deras beskrivning på hemsidan så har de utvecklat ”… an Optimised Energy Efficient Design Platform able to design energy efficient retrofitting projects that are based on different energy conservation measures to improve the behaviour of a district.”. De erbjuder nu två utbildningsdagar, i Lund, för att introducera OptEEmal (ges på engelska):

31 jan: Allmän genomgång av verktyget och hur detta kan vara till hjälp när man vill designa sitt energieffektiviseringsprojekt.

1 feb: Teknisk utbildning. Steg för steg-genomgång av verktyget och hur det används i praktiken.

Mer information hittar du i inbjudan. Anmälan till utbildningstillfällena görs till elin.dalaryd@lund.se senast 28 januari.

Publicerad:

Skriv en kommentar