Dialogseminarium om samverkan mellan kommun och forskning – erfarenhetsutbyte och utvecklingsmöjligheter

På fredag, den 10 mars, är det sista chansen att anmäla sig till dialogseminarium om samverkan mellan kommun och forskning –  erfarenhetsutbyte och utvecklingsmöjligheter, som arrangeras den 16 mars i Lund. Det är idag 75 personer anmälda, 19 kommuner och 5 lärosäten finns representerade, och det finns några platser kvar. Vid dagens seminarium kommer ni att få ta del av information och erfarenhet från olika modeller, strategier och avtal för samverkan, både från kommuner och akademin, för att därefter diskutera framtida samverkansmöjligheter. Föreläsningarna inleds av Maria Landgren från VINNOVA som kommer att berätta om regeringsuppdraget att utvärdera lärosätenas samverkan med omgivande samhälle. Dagens seminarium genomförs i samverkan med Lunds universitets Hållbarhetsforum.

Välkommen att ta del av mer information, program och anmälningsformulär här.

Publicerad:

Sidansvarig

Therese Jephson

Skriv en kommentar