Nyheter

Höör går före i HBTQ-arbetet

Kommunförbundet Skåne

Homosexuella, bisexuella och transpersoner drabbas fortfarande av diskriminering och andra kränkningar i det svenska samhället. Höörs kommun tar nu på sig ledartröjan och genomför en unik satsning för att motarbeta alla former av diskriminering med start i HBTQ-frågan.

Publicerad: 23 maj, 2017Sidansvarig: Ann Wulf

Läs mer

Digitalisering i fokus

Kommunförbundet Skåne

Den 15 maj arrangerade Kommunförbundet Skåne tillsammans med SKL en heldagskonferens om digitalisering i Lund. Konferensen kretsade kring digitalisering som den viktigaste förändringsfaktorn i samhället och är en del av Kommunförbundet Skånes arbete kring digitalisering.

Publicerad: 17 maj, 2017Sidansvarig: Hanna Nordehammar

Läs mer

Vi söker upphandlare

Kommunförbundet Skåne

Vill du göra stora och komplexa upphandlingar samt vara med och utveckla Kommunförbundet Skånes upphandlingsverksamhet? Kommunförbundet Skåne driver en mängd upphandlingar, såväl för våra medlemskommuner som internt inom förbundet. Värdet på genomförda upphandlingar uppgår till i storleksordningen 2 miljarder kronor per år. Upphandlingsarbetet sker i nära samverkan med övriga delar av organisationen och medverkande kommuner.

Publicerad: 10 maj, 2017Sidansvarig: Jari Rubenson

Läs mer

Integrationsbloggen ger dig senaste nytt!

Kommunförbundet Skåne

Vi har skapat en plats där du kan följa senaste nytt inom integrationsområdet på Kommunförbundet Skåne. Här delar vi med oss av information från de sammanhang på lokal, regional, nationell och EU-nivå som vi är engagerade i. Bloggen sköter vår integrationsstrateg Jenny Strand, men ni kan även vänta er inspel från övriga kollegor på Kommunförbundet Skåne.

Publicerad: 3 maj, 2017Sidansvarig: Magnus Gustafsson

Läs mer

Skånes Energiting

Kommunförbundet Skåne

Skånes Energiting är en årlig konferens för yrkesverksamma inom energiområdet. Välkomna på årets konferens, med temat "Energiomställningen - möjligheter och utmaningar för Skåne".

Publicerad: 14 mars, 2017Sidansvarig: Ann Wulf

Läs mer

Erbjudande om praktik EU

Kommunförbundet Skåne

Kommunförbundet Skånes kontor i Lund söker till höstterminen 2017 en praktikant inom ramen för vår EU-relaterade verksamhet. Praktikplatsen riktar sig till studenter på universitets- eller högskolenivå med inriktning mot EU i någon form, exempelvis statsvetenskap och samhällsvetenskap etc.

Publicerad: 20 februari, 2017Sidansvarig: Johanna Haward

Läs mer