Kommunförbundet Skåne söker ekonom

Vi söker en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att vara behjälplig i implementeringen av vårt nya ekonomisystem Unit4.

Kommunförbundet Skåne är de skånska kommunernas intresseorganisation. Vi arbetar på uppdrag av Skånes 33 kommuner med intressebevakning, samverkan och utveckling av kommunernas verksamhet. Vi är lokaliserade i centrala Lund.

I arbetsuppgifterna ingår att testa, strukturera och utbilda personal i systemet allteftersom det gamla systemet fasas ut. Tjänsten innefattar även sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi såsom fakturering, projektuppföljning, kontoavstämning, reskontra, inbetalningar m.m.

Vi ser att du har en genomförd ekonomiutbildning samt gärna erfarenhet av implementeringen av ekonomisystem samt systemvana. Erfarenhet av sedvanliga arbetsuppgifter som ekonom är meriterande. Du ska vara villig att snabbt sätta dig in i arbetet, ha en god social kompetens samt god servicekänsla.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, deltid 75%

Startdatum och period: Omgående t o m 201231.

Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

Arbetstid: Kommunförbundet Skåne tillämpar förtroendetid

Ansökan: Ansökan med meritförteckning (CV) vill vi ha snarast möjligt, med e-post, till jobb@kfsk.se. Sänd helst inte med bilagor (betyg m.m.) i detta skede. Dessa handlingar kan vi senare komma att begära in.

Publicerad:

Sidansvarig

Jari Ylitolva Henriksson

Skriv en kommentar