Vi söker en ekonom

Vår avdelning för ekonomi och upphandling behöver tillfälligt förstärkas av en ekonom. Vi söker dig som vill arbeta brett som ekonom i en organisation som arbetar med samverkan mellan kommuner, regionala och statliga organisationer.

Kommunförbundet Skåne är de skånska kommunernas intresseorganisation. Vi arbetar på uppdrag av samtliga Skånes 33 kommuner. Just nu är förbundet inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete med syfte att utforma framtidens medlemsorganisation präglad av hög kompetens och förmåga att kraftsamla Skånes kommuner och vara en samlad röst gentemot omvärlden. Vi har fokus på det arbete som skapar värde och kraft att vara 33 kommuner.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat planering, budgetering, projektuppföljning, projektavstämning, bokslut och löpande bokföring. I övrigt kan annan ekonomiadministration förekomma inom våra olika verksamheter. Arbetet kan även innebära kontakter med finansiärer och andra medverkande aktörer.

Kvalifikationer

Du har examen som ekonom eller motsvarande från högskola/universitet. Har du arbetat med ekonomi, i synnerhet från kommunal eller regional sektor, bedömer vi det som meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Agresso/Unit4 är det extra meriterande.

Du har ett gott öga för siffror, är noggrann och kommunikativ. Du behärskar de vanligaste Office-programmen med tonvikt på Excel. Du är serviceinriktad, nyfiken och villig att utforska nya områden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Allmän visstidsanställning, heltid 100%.

Anställningsperiod längst till och med 2021-04-30.

Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag den 25 september 2020

Ansökan

Ansökan med meritförteckning (CV) och personligt brev vill vi ha senast 25 september 2020. Skicka din ansökan med e-post till jobb@kfsk.se. Märk ansökan ”Ekonom”. Sänd helst inte med bilagor (betyg m.m.) i detta skede. Dessa handlingar kan vi komma att begära in vid ett senare tillfälle.

Publicerad:

Sidansvarig

Björn Sjölin

Skriv en kommentar