Integrationsbloggen

Kommunförbundet Skånes integrationsblogg ger information och inspiration för dig som på olika sätt arbetar med mottagande av nyanlända, ensamkommande barn och unga, samt övergripande med integrationsfrågor. Eftersom integration berör alla verksamhetsområden i en kommun, likväl som ledarskaps- och organisationsfrågor, så kan innehållet vara intressant för dig - oavsett vilket område du arbetar inom!

Integrationsbloggen är en informationskanal som vill berätta om vad som händer inom integrationsområdet på Kommunförbundet Skåne. Här vill vi också lyfta fram goda exempel från Skånes kommuner, eller frågeställningar som är intressanta och viktiga att lyfta fram ur kommunperspektiv. Det händer mycket i Skåne som är värt att uppmärksammas, och genom större kunskap om varandras arbete ökar möjligheterna att arbeta gemensamt över kommungränserna och bli starkare tillsammans.

För att inte missa något inlägg på bloggen behöver du prenumerera på den. Det gör du enkelt genom att skapa ett konto på Kommunförbundet Skånes hemsida. Gå till startsidan www.kfsk.se och välj ”logga in” längst upp i högra hörnet. Där skapar du ditt konto (om du inte redan har ett). När du är inloggad kryssar du i rutan för Integrationsbloggen under ”Prenumerationer”.

HÄR hittar du integrationsbloggen! Hör av dig om du undrar över något eller har tips på intressanta frågor eller ämnen att uppmärksamma i bloggen. Kontaktperson för bloggen är integrationsstrateg Jenny Strand, jenny.strand@kfsk.se.

 

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Jenny Strand