Nu kan du anmäla dig till VIDEOkonf 2019

Exempel från verkligheten och fokus på tillgänglighet

Dagen kommer att innehålla presentationer från offentliga verksamheter som utmärkt sig inom området rörlig bild. I år kommer det vara fokus på tillgänglighet  Vi får konkreta och aktuella exempel i form av Syntolkning med Helena Frank, Undertextning med Svensk skrivtolkning, Motion Branding med Chimney eller Direkttextning av kommunfullmäktige med Wallen media.

Detta varvas med mingel och testlabb där ni får möjligheten att testa på prylar och andra saker som kan vara användbara i ert arbete med rörlig bild.

Anmäl dig här!

Moderator

Moderator för VIDEOkonf och ledare av samtalen mellan föreläsningarna kommer Malmö stads Mikael Hellman vara. Som ansvarig för Visuell kommunikation i Malmö stad arbetar Mikael med foto och bilder, grafisk identitet m.m. men störst fokus ligger på webbvideo och arbetet med videostrategier, videoplattformar, videoportaler, optimering, utveckling, etc. Som Mikael själv beskriver det:

”Jag vill att våra videor ska skapa ett värde – både externt till allmänheten och i den interna kommunikationen för 26.000 anställda.”

VIDEOkonf arrangeras av Kommunförbundet Skåne i samarbete med Malmö stad.

Läs mer om konferensen här

Publicerad:

Skriv en kommentar