Nu kan du anmäla dig till VIDEOkonf 2018!

VIDEOkonf 2018 är en konferens om och för rörlig bild i offentlig sektor. Den är gjord av och till för kommuner, myndigheter och andra offentliga verksamheter och organisationer. Läs mer om VIDEOkonf på videokonf.se

Vad kommer hända på konferensen?

Under konferensen kommer vi att erbjuda exempel från verkligheten, inspiration, kunskapsutbyte och mingel inom området rörlig bild. En heldag där vi får diskutera vårt favoritämne tillsammans med andra som brinner för rörlig bild.

Anmäl dig här

Exempel från verkligheten, utbildning och inspiration

Dagen kommer att innehålla presentationer från offentliga verksamheter som utmärkt sig inom området rörlig bild. Vi får konkreta och aktuella exempel från Post- och telestyrelsen, Uppsala kommun, Linköpings Universitet, Moderskeppet, Sveriges lantbruksuniversitet och Räddningstjänsten Skåne Nordväst (fler föreläsare på väg).

Detta varvas med mingel och testlabb där ni får möjligheten att testa på prylar och andra saker som kan vara användbara i ert arbete med rörlig bild.

Moderator

Moderator för VIDEOkonf och ledare av samtalen mellan föreläsningarna kommer Malmö stads Mikael Hellman vara. Som ansvarig för Visuell kommunikation i Malmö stad arbetar Mikael med foto och bilder, grafisk identitet m.m. men störst fokus ligger på webbvideo och arbetet med videostrategier, videoplattformar, videoportaler, optimering, utveckling, etc. Som Mikael själv beskriver det:

”Jag vill att våra videor ska skapa ett värde – både externt till allmänheten och i den interna kommunikationen för 26.000 anställda.”

VIDEOkonf arrangeras av Kommunförbundet Skåne i samarbete med Malmö stad.

Publicerad:

Skriv en kommentar