Anmälan till VIDEOkonf är öppen!

Kommunförbundet Skåne arrangerar tillsammans med Malmö Stad en konferens om rörlig bild i offentlig sektor. Säkra din plats redan idag!

Den 20 november bjuder Kommunförbundet Skåne tillsammans med Malmö Stad in till VIDEOkonf, en konferens om rörlig bild i offentlig sektor. Med föreläsare från bland annat Polismyndigheten, Örebro Kommun, Gävle Kommun, Region Skåne, Malmö Stad och Kommunförbundet Skåne samlas flera kommuner och myndigheter för att dela med sig av exempel och tips kring deras arbete med rörlig bild.

Dagen kommer att präglas av inspiration, nätverkande, kunskapsutbyte, testlabbar och mingel. Magnus Gustafsson, kommunikationsansvarig Kommunförbundet Skåne och Alexander Olofsson, kommunikatör Kommunförbundet Skåne, svarar på frågor.

Varifrån kom idén till konferensen?

– Vi märkte att det saknades konferenser om video och rörlig kommunikation i den offentliga sektorn. Idag är rörlig bild mer än någonsin aktuellt för oss som arbetar med kommunikation, så där såg vi en lucka, säger Magnus.

Vad är syftet med konferensen?

– Vårt mål är att dagen ska ge såväl inspiration som konkreta tips, men även möjlighet till att nätverka och testa olika saker i vårt testlabb, säger Alexander.

Konferensen riktar sig främst mot kommunikatörer eller liknande samt andra som arbetar eller vill arbeta med rörlig bild i den offentliga sektorn.

Säkra din plats redan idag. Anmäl dig här.

Vi ses den 20 november i Malmö!

Publicerad:

Sidansvarig

Hanna Nordehammar

Skriv en kommentar