”Att göra saker rätt och att göra rätt saker”Foto: Hanna Nordehammar

”Att göra saker rätt och att göra rätt saker”

Publicerad:

Dela nyhet:

Handläggning och dokumentation av ärende som rör enskilda är en central uppgift inom socialtjänsten, och viktigt bland annat utifrån apsekter om rättssäkerhet och kvalitet. Ulrika Ekebro, auktoriserad socionom med bakgrund inom socialtjänst och tillsynsverksamhet, ägnade två heldagar i Kommunförbundet Skånes konferenslokaler för att utbilda i just detta.

Fler nyheter

Nyheter

Information till våra kurs- och konferensdeltagare!

Kommunförbundet Skånes har beslutat att inte längre dela ut dokumentation i pappersformat i samband med våra kurser och konferenser. Målet är att minska pappersanvändningen och bli mer miljövänliga.

Statliga ersättningar för asylsökande och nyanlända

Höstens fullspäckade kurs- och konferensschema för Kommunförbundet Skåne är i full gång. I måndags erbjöd Kommunförbundet Skåne på en heldag kantad av det nya ersättningssystemet, om statliga ersättningar för personer som har fått uppehållstillstånd samt mingel och nätverkande.

Fler nyheter

Kurser & konferenser

CRA-utbildning 3 – dagar

Hälsa och social välfärd
Gasverksgatan 3a, Lund, 222 29, Sweden

CRA (Community Reinforcement Approach) är ett evidensbaserat behandlingsprogram för personer med missbruksproblem som rekommenderas i Socialstyrelsen riktlinjer. Målsättningen är ett nyktert liv utan alkohol och droger och en ökad livskvalité. I programmet kartlägger vi triggers

Utbildning i dataskyddsförordningen, nya PuL

Digital utveckling Ekonomi HR och personal Kommunikation Kommunledning Kommunövergripande Lärande och arbetsliv
Gasverksgatan 3a, Lund, 222 29, Sweden

Dataskyddsförordningen Allmän Uppgiftsskyddsförordning som beslutades av EU den 14 april 2016 kommer att innebära den största förändringen för företag och myndigheter inom integritetsskyddsområdet sedan PuL trädde i kraft 1998. I förordningen finns bl.a. kännbara sanktionsavgifter

Fler kurser & konferenser