Ledarskap och organisatoriska mellanrum i ett strategiskt integrationsarbete

Ledarskap och organisatoriska mellanrum i ett strategiskt integrationsarbete

Publicerad:

Dela nyhet:

Den 8 juni bjuder Kommunförbundet Skåne tillsammans med projektet BOSS – Bred Operativ och Strategisk Samverkan - in till en heldagskonferens med Mats Tyrstrup och Fatane Salehi!

Fler nyheter

För tillfället har vi problem med att bekräftelser på kursanmälningar inte skickas ut som de ska. Om du inte fått en bekräftelse och är osäker på om din anmälan registrerats kan du antingen logga in uppe till höger på sidan och sedan klicka in på kursen du anmält dig till för att se deltagarlistan eller kontakta oss via bokning@kfsk.se eller 0728 – 85 47 00.

Nyheter

Fler nyheter

Kurser & konferenser

CRA-utbildning 3 – dagar

Hälsa och social välfärd
Gasverksgatan 3a, Lund, 222 29, Sweden

CRA (Community Reinforcement Approach) är ett evidensbaserat behandlingsprogram för personer med missbruksproblem som rekommenderas i Socialstyrelsen riktlinjer. Målsättningen är ett nyktert liv utan alkohol och droger och en ökad livskvalité. I programmet kartlägger vi triggers

SMHFs studieresa

Samhällsbyggnad

Tisdagen den 29 maj 2018 till sjön Bolmen Härmed inbjuds Skånekommunernas miljö- och hälsoskyddsnämnder, miljö- och byggnämnder, samhällsbyggnadsnämnder, plan- och byggnämnder, tekniska nämnder (motsv) samt berörda kommunala bolag och de enskilda medlemmarna till en studieresa med

Återfallsprevention

Hälsa och social välfärd

Återfallsprevention är en strukturerad insats i form av en kurs för klienter oavsett missbruksmedel. Återfallsprevention är en s.k. evidensbaserad metod som har utvecklats inom beroendevården. Metoden kan användas med enskilda klienter eller i grupp format.

Fler kurser & konferenser