Chefsmöte och regionalt möte i Bromölla och Klippan

Spridningen av projektet Hela vägen och arbetet med attitydförändring inför gruppen med NPF-diagnoser fortsatte i Bromölla och Klippan.

Chefsmöte i Bromölla kommun

Hela vägen var på plats i Bromölla fredagen den 14 september. Det anordnades en chefsfrukost med 40 deltagare från alla avdelningar inom kommunens organisation. Frukosten var ett tillfälle för cheferna att få information om projektet och ställa de frågor de hade om NPF-diagnoser och projektet i sin helhet. För Hela vägens räkning var lokala projektledaren Susanne Bäckman och Tina Hill (biträdande projektledare för Hela vägen och NPF-expert) på plats för att informera och svara på frågor.

Första regionala mötet för Klippans kommun

Den 21 september hölls det första regionala mötet i Klippans kommunhus. Morgonen inleddes med en genomgång av nuläget och därefter en välkomnande inledning av Mattias Säflund, verksamhetschef för frivilliga skolformer i Klippan.

Deltagarna gästades sedan av Cecilia Stenfedlt på Försäkringskassan och även en arbetspsykolog från Arbetsförmedlingen. Efter lunchen (vinnare av årets skolmatskommun) i skolans matsal fortsatte planeringen framåt med kommunerna som hade både projektledare och projektmedarbetare på plats.

Arbetet med Hela vägen är verkligen igång och kommunerna tillsammans med projektgruppen gör ett fantastiskt jobb! Fler inskrivna deltagare i Vellinge, Bromölla och Klippan! Tillsammans gör vi skillnad!

Publicerad:

Skriv en kommentar