Hur uppmärksammar ni suicidpreventiva dagen den 10 september?

Idag är det suicidpreventiva dagen. Region Skåne har tagit fram material och även ett inlägg som ni kan dela på Facebook.

Syftet är att komma nära invånarna i frågan, att visa att ett regionalt arbete pågår och inte minst att ni, som kommun är den del av det viktiga arbetet. Det har gått ut en ”save the date” från Region Skåne via Kommunförbundet Skåne, för kunskapsdelning och workshops kring suicidprevention den 7 november. Redan nu kan ni dela inlägget, och samtidigt berätta för kommuninvånarna om ert kommande deltagande. Allt för ökad samverkan och ett aktivt arbete framåt med frågan kring suicidprevention.

Region Skånes FB

Kunskapshöjande material och länkar från Region Skåne för internt bruk:

Suicidprevention_kommun2019-09-09

Se Region Skånes film här.

 

 

Publicerad:

Sidansvarig

Emelie Sundén

Skriv en kommentar