Utbildningsdag om prioriteringar, 13 april, Linköpings universitet

Prioriteringscentrum erbjuder ett utbildningstillfälle under en heldag där vi går igenom riksdagens etiska principer för prioriteringar och hur de kan tillämpas med hjälp av den nationella modellen för öppna prioriteringar. Ett tillfälle för dig som planerar att starta ett prioriteringsarbete eller vill få grepp om prioriteringsprinciperna.

Utbildningsdagen kommer också bjuda på tillfälle att höra om andras erfarenheter och planer kring prioriteringar, nätverkande och möjlighet att ta upp frågor som rör ert eget arbete. Under 2016 kommer Prioriteringscentrum ha begränsade möjligheter att erbjuda handledning ute i landet. Ta därför chansen att delta vid detta utbildningstillfälle i Linköping!

Tid: 13 april 2016, exakta tider meddelas närmare tillfället

Plats: Berzeliussalen, Campus US, Linköpings universitet

Maila prioriteringscentrum@liu.se och boka din plats.

Anmälan är bindande, men inte personlig. Kursavgift 500 kr/person inklusive lunch och fika.

Publicerad:

Sidansvarig

Mats Renard

Skriv en kommentar