Tips

Här kan ni hitta EU-länkar och andra tips på poddar, klipp och liknande som kan vara av intresse.

Poddar

ESF-podden – En Smart Framtid

En Smart Framtid är Svenska ESF-rådets och Socialfondens podd där de djupdyker i ämnen och frågor som på olika sätt rör utmaningar och samhällsfenomen som är kopplade till deras olika områden.

Politico EU Confidential

Ryan Heath’s podcast och nyhetsbrev som kommer veckovis och innehåller intervjuer, citat och krafterna som formar Bryssel.

Europapodden

Caroline Salzinger med gäster om Europa, politiken och framtiden

European Parliament

Europa parlamentets podcast där man lyssna på podcast om policy, vad EU gör för dig, plenary sessioner eller forsning och teknologi.

Brexitpodden

I Brexitpodden diskuterar programledaren Johan Rapp och Brexit-experten Rickard Ydrenäs olika aspekter av Brexit tillsammans med inbjudna gäster.

Brysselbubblan

En podcast om Europa och EU-politik. Av och med journalisterna Sigrid Melchior och Teresa Küchler.

Huvudstaden – Europa, människorna och makten

Detta är en podcast om stort och smått i den europeiska politiken. Här får du inte bara nyheter utan bakgrunder, personporträtt och lite kuriosa. Allt serverat i ett personligt samtal mellan tre EU-nördar som arbetar på insidan i Bryssels långa korridorer.

Livestreams

 

Kommissionen

Här finns möjligheten att se vad som sänds live från kommission, innehållande allt från infodagar, nätverksmöten, workshops och konferenser.

Europa Parlamentet

Här sänd plenary sessioner, press konferenser och kommittee möten direkt från parlamentet.

Europa Huset i Stockholm

Här live-sänder Europeiska Kommissionens representation i Sverige flertalet av sina seminarium och det går även att se tidigare seminarium.

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Johanna Haward