Anmälningarna till Mitt Europa 2019 har öppnats!

Programmet har nu släppts till Mitt Europa 2019 som arrangeras i Hässleholm den 9:e maj. Under dagen kommer det hållas seminarium om arbetsmarknad, hållbar utveckling och kommunikation. Anmälningarna har nu öppnats och det kan vara en god idé att boka in sig då det finns ett begränsat antal platser.

Mellan 4 maj till 12 maj deltar Sverige återigen i informationskampanjen Mitt Europa. Syftet med kampanjen är att ge möjlighet till EU-finansierade projekt och företagssatsningar att öppna upp sina dörrar för att ge allmänheten möjlighet att upptäcka och lära sig mer om hur EU-pengar gör nytta i samhället.

I år arrangeras Mitt Europa den 9 maj i Hässleholm, arrangörer är Europaforum Hässleholm, Europadirekt Hässleholm, Region Skåne, Kommunförbundet Skåne, EU-kontor Skånenordost och Business Class.

Under dagen kommer tre seminarium att behandla ämnena hållbar utveckling, kommunikation, och arbetsmarknad. Paneldeltagarna är politiker, tjänstemän och projektledare som alla har varit verksamma inom olika EU-projekt runtom i Skåne. Dagen kommer avslutas med ett firande av Europadagen där det bjuds på tårta, tal och konsert.

Anmälningarna har nu öppnat och kommer stänga den 26:e april. Det är ett begränsat antal platser så det är en bra idé att anmäla sig i god tid. Evenemanget är kostnadsfritt.

Mer information om anmälan och schema hittar du här

Varmt välkomna!

Publicerad:

Skriv en kommentar