2019:s arbetsprogram för Erasmus+ har nu publicerats

Kommissionen har nu släppt Erasmus+ arbetsprogram för 2019. Arbetsprogrammet innehåller prioriteringarna för 2019, tillsammans med utlysningarna, insatserna och vilka som kan delta inom ramen för programmet. I enlighet med kommissionens digitala agenda har digitala samarbeten vid skolutbyten lagts till i arbetsprogrammet. De prioriterade områdena för 2019 har fokus på social inkludering och arbete på att förebygga våldsinriktad radikalisering.

Kommission har publicerat Erasmus+ arbetsprogrammet för 2019 innehållande handledning, prioriteringar och utlysningar för 2019. 2019:s arbetsprogram skiljer sig från 2018:s arbetsprogram då kommissionen valt att lägga till europeiska universitet, ett större fokus på skolutbyten och ett nytt område inom sektorsspecifika kunskapsallianser. Arbetsprogrammet är ett verktyg för sökande och deltagare där alla krav och regler listats om annat inte nämns i de aktuella utlysningarna. Utlysningarna inom Erasmus+ med deadline under första kvartalet av 2019 hittar ni på vår hemsida.  

Arbetsprogrammet för Erasmus+ 2019 går att läsa här. Vid frågor gällande Erasmus+ kan ni läsa mer om Erasmus+ i Sverige alternativt kontakta de förvaltandemyndigheterna Universitets- och högskolerådet eller Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor här.

Publicerad:

Sidansvarig

Hanna Carlsson

Skriv en kommentar