Utställare

Ta chansen att hitta kontakter för nya samarbeten och affärer. Marknadsför ditt företag och var med som utställare på Skånes största mötesplats för yrkesverksamma inom energiområdet. Skånes Energiting lockar en bred grupp såsom offentliga tjänstemän, fastighetsbranschen, energileverantörer, konsulter, politiker och många fler. Alla samlas tisdagen den 19 juni på Malmömässans kongresscenter under en heldag för att diskutera och inspireras kring olika ämnen inom energiområdet.

I år blir fika- och pausmingel i direkt anknytning till utställningen som dessutom ligger i mitten av alla föreläsningsarenor! Till en kostnad på 4500 kr utan el, 4700 kr med tillgång till el, får ni en utställningsplats en heldag (inklusive ett bord 120X50 cm) samt fritt inträde för två personer. En utställningsplats är cirka 2,5X2,5 kvm. Ni får även synas i programblad och på hemsida som utställare. Först till kvarn, begränsat antal platser!

Utställningen fylls på, klara är: Bauer Watertechnology, Skånes vindkraftsakademi, Malmberg, Solar Region Skåne, Kraftringen, Biogas Syd, Pelletskaminer i Skåne, Sol i Syd, Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak, MOVEBYBiKE, Energirådgivarna i Skåne, Länsstyrelsen Skåne, Klimatsamverkan Skåne, Swede Energy, IWT, EnergyMachines Energikontoret Skåne samt Nordisk Energioptimering.

Intresserad? Frågor? Kontakta jakob.economou@kfsk.se / 072 885 49 45

Senast uppdaterad: