Skånes Energiting 2018 19 juni

Skånes Energiting är en årlig konferens med syfte att stimulera ny kunskap, erfarenhetsutbyte och nätverkande för yrkesverksamma inom energiområdet, i så väl privat som offentlig sektor.

Mattias Goldmann från tankesmedjan Fores modererar årets event och kommer att ta oss med på en intressant resa och inblick i nutid och framtid. Årets event blir extra spännande; det är valår, Skånes nya klimat- och energistrategin lanseras på eventet och dessutom händer det mycket i Skåne på energi- och klimatområdet.

Årets program präglas av goda exempel och innovativ teknik i form av framtidens energilösningar för den hållbara staden, Multifuelenergistationer och smarta energisystem för att nå de ambitiöst satta målen till 2030. Detta och såklart mycket mer finner ni i programmet. Tillsammans med heta politiska debatter inom energiområdet inför valet och engagerade förläsare håller vi våra besökare uppdaterad och engagerade på Skånes största mötesplats för energifrågor.

Välkommen till en fullspäckad dag med väl tilltagen utställning och hängivna föreläsare som täcker det som är aktuellt för dig inom energibranschen. Håll dig och ditt företag, organisation eller kommun uppdaterad och inspirerad!

Du är viktig för Skånes energiarbete, vi ses där!

Ladda ner programmet här!

Skånes Energiting arrangeras av Energikontoret Skåne, som är en avdelning på Kommunförbundet Skåne. Energikontoret Skåne verkar för energieffektivisering och ökad andel av förnybar energi i regionen.

Skånes Energiting 2018 medfinansieras av Region Skåne, Länsstyrelsen Skåne och Sparbanken syd.

            

Välkomna till Skånes Energiting 2018 from Kommunförbundet Skåne on Vimeo.

 

Senast uppdaterad: