Nyheter

Webbinarier om hur kommuner kan köpa långsiktigt lågt och stabilt elpris

Kommuner, regioner och bolag med intresse av att köpa in grön el kan genom upphandling med s.k. Corporate PPA-avtal få långsiktigt lågt och stabilt elpris. Samtidigt som man bidrar till en utbyggnad av ny vind- och solkraft! Mia Bodin, Bodecker Partners, håller två kostnadsfria 30-minuterswebbinarier den torsdag 4:e juni kl. 10.00 – 10.30 alternativt fredag 5:e juni kl. 14.00 – 14.30.

Matnyttiga energiråd i en förändrad vardag

Covid-19 förändrar vår vardag både i hemmet, på jobbet och för våra föreningar. Det innebär att många arbetar hemifrån, föreningslokaler står tomma och vissa företag får dra ned på takten. Det är omställningar som samtidigt skapar möjligheter till positiva förändringar.

Få rådgivning kring miljökravställning!

Sitter du och grubblar på frågor kring miljökravställning i någon av era upphandlingar? Eller funderar du på hur ni kan återspegla verksamhetens övergripande miljömål konkret i den enskilda upphandlingen? Då finns det hjälp att få!

Solsafari i Skåne: 6. Sept 2020, kl 11-15

Vill du klämma och känna på solpaneler? Eller hellre visa upp din fina solcellsanläggning? För första gången är det Solsafari i Sverige & vi i Skåne är med!

Publicerad: 16 april, 2020Sidansvarig: Rosa Özgen Sundin

Läs mer

Webbinarie: Information om stöd för energi- och klimatinvesteringar

På måndag den 6 april mellan klockan 10:00 - 11:00 sänds ett webbinarie som ger information om stöd för energi- och klimatinvesteringar som Energikontoret Skåne ger tillsammans med Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne. Webbinariet fokuserar på de statliga stöden till solceller, laddstolpar, energikartläggningar och klimatklivet.