Nätverk Skåne 2

Länsstyrelsen Skåne driver nätverket där industriföretag i Skåne får hjälp med att stärka sin konkurrenskraft och sitt varumärke genom att höja kompetensen om energi. De får kvalificerad rådgivning av en energiexpert samt möjlighet att utbyta erfarenheter med andra företag i nätverket.

Nätverket finansieras via Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Deltagande företag

BilMansson.png  Bil-Månssons verksamhet skall genomsyras av kvalitet och miljöhänsyn. Vi har tydliga miljömål och kundnöjdheten är måttet på kvaliteten i våra prestationer.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 där INTERTEK är vårt certifieringsorgan och har även Svanen märkt biltvätt. Allt för att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar våra tjänster.

RechonWeb  Rechon Life Science kärnverksamhet är att förädla formuleringarna av validerade, godkända läkemedel och medicintekniska produkter, som uppfyller kundernas krav och förväntningar. Genom ett omfattande och rigoröst system för kvalitetssäkring och kontroll, är vår verksamhet som godkänd av FDA och andra viktiga tillsynsorgan

csm_logga-svart-bakgrund_89898e4c99  Hos SP Chark är passionen för charkprodukter av högsta kvalitet en självklarhet Vi investerar kontinuerligt i vår produktionsutrustning för att hela tiden kunna svara upp till aktuella och högt ställda förväntningar. Vår produktionsanläggning är ultramodern, samtidigt som vi håller hårt på gamla traditioner såsom t ex traditionell alspånsrökning istället för rökaromer. Detta kombinerat med vårt kunnande, en generationsöverskridande erfarenhet och verklig passion för det vi gör tillsammans borgar för ett riktigt gott slutresultat – i båda bemärkelserna.

logo_black  Allt Oatly gör, gör Oatly på svensk havre. Vårt mål är att alltid leverera produkter som har maximal näringsvärde och minimal miljöpåverkan.  Oatly strävar efter att tillverka de renaste, mest ansvarsfulla produkter på marknaden och letar ständigt efter bättre sätt att göra produkterna  ännu bättre.

logo-min År 2002 startade Scandi Candy godisfabrik i Hököpinge, strax utanför Malmö. Samtliga produkter är gelatinfria och ambitionen är att tillverka godis av hög kvalitet och av naturliga råvaror.Idag har Scandi Candy två produktionslinjer: majsstärkelsebaserat och gjutet gelégodis samt extruderad lakrits.

f6b94850be91c17662d6f3c17944fb44 KLF bildades 1931 som en ekonomisk förening ägd av lantbrukare i Kristianstadsområdet. I Åhus uppfördes en spannmålssilo, där spannmål togs emot, torkades och lagrades. Idag finns våra verksamheter förutom i Åhus även i Karpalund och Rödaled. Huvudkontoret ligger på söder i Kristianstad.  KLF torkar, lagrar, förädlar och handlar med spannmål,tillverkar och säljer foder, säljer utsäde, mineralgödsel, växtskydd och olja, smörjoljor och smörjfetter.

csm_mynewsdesk_eqk6ehk2n0wccvhlmgns_f276fb75c1  BLS Industries är den ledande leverantören av vattenlösningar för badrum och kök i Skandinavien. Gruppen är en av de ledande leverantörerna i branschen, med ett antal starka varumärken. BLS Industries är innovativa, investerar i den senaste tekniken och har en lyhördhet för rådande marknadstrender . De viktigaste produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor , avfallssystem inomhus, inredning av rostfritt stål och sanitets rostfritt stål.. Huvudkontoret ligger i Ystad

Alufluor-logga-270x84  Alufluor är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av aluminiumfluorid med placering i Helsingborg.  Från allra första början, år 1973, har Alufluor drivits av vårt engagemang för hög kvalitet, effektivitet och låg miljöpåverkan. Aluflours övertygelse är att affärsnytta och miljövärde går hand i hand

Polykemi_logo_payoff-656x437  Polykemi är ett familjeägt företag med huvudkontor i Ystad Polykemis start byggde till en början på att köpa och förädla återvunnen plast. Verksamheten idag fördelat så att Polykemi compounderar termoplaster och Rondo Plast AB återvinner plastråvaror, i huvudsak överblivit spill från industrin. Miljöutredning genomfördes1996 och både Polykemi och Rondo certifierades 1998 mot ISO14001 kraven. Arbetet med förbättrad yttre miljö går alltid hand i hand med arbetsmiljön.

carl_f  Carl F är ett renodlat serviceföretag som arbetar med avfallshantering och som även har kranbilar för transport och lyft. Vi har ett stort utbud av containrar och kranbilar för både privatpersoner och företag.

headlogo  Trikem AB har sedan 1955 utvecklat, producerat och marknadsfört djurvårdsprodukter och fodertillskott utifrån svenska förhållande och i nära samarbete med svenska marknaden. Trikem utvecklar produkter av hög kvalitet och med utvalda råvaror som möter de behov, krav och regler som finns inom svensk djurhållning. Samtliga produkter är registrerade och godkända av respektive myndighet, t.ex Jordbruksverket, Kemi, samt rid- och travsportförbunden.

Södra Åby Lokalförening grundades 1907 som en ekonomisk förening av lantbrukare i bygden kring Södra Åby. Drygt hälften av föreningens omsättning kommer från spannmålshantering i form av torkning, lagring och försäljning. I övrigt säljer man förnödenheter till lantbrukare som utsäde, mineralgödsel, växtskydd, drivmedel och oljor. På anläggningen finns även en butik där man säljer allt från djurfoder till virke.

 

Dokumentation

För tillgång till dokumentationen från nätverksträffarna logga in via knappen nedanför

Lås-01

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Anna Evander