Nätverk Skåne Fastighet

Energikontoret Skåne driver nätverket där fastighetsföretag i Skåne får hjälp med att stärka sin konkurrenskraft och sitt varumärke genom att höja kompetensen om energi. De får kvalificerad rådgivning av en energiexpert samt möjlighet att utbyta erfarenheter med andra företag i nätverket.

Nätverket finansieras via Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Deltagande företag

  Melins förvaltning är ett lokalt familjeägt ängelholmsföretag som nästan uteslutande äger fastigheter i den centrala delen av staden.  Bolaget och dess dotterbolag äger och förvaltar cirka 850 lägenheter och 15 500 m² lokaler.

babygg-logga_w250  BA Bygg Fastigheter är ett renodlat familjeföretag med fastigheter i Eslöv med omnejd. Vi har en bred kompetens inom företaget och utför mycket arbeten i egen regi, därför kan vi på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt erbjuda specialanpassade lokaler och bostäder till våra hyresgäster. BA Bygg Fastigheter förvaltar idag cirka 42 000 kvadratmeter fördelat på närmare 600 lägenheter och ett 50-tal lokaler.

 

logo  Företagshus arbete kännetecknas av fokus på miljö, samhälle och teknik. Detta innebär att vi i samverkan med våra leverantörer, kommunen och andra fastighetsägare försöker skapa en attraktiv boendemiljö för Dig som hyresgäst under ekologiskt hållbara förutsättningar och med hjälp av modern teknologi.

 AF Bostäder är södra Sveriges största studentbostadsföretag. Våra hyresgäster är unga, vetgiriga, optimistiska och på väg ut i livet. Vår uppgift är att se till att de kan hitta bra och billiga bostäder. Vi äger och förvaltar studentbostäder i Lund, men i verksamheten ingår även uthyrning av kommersiella lokaler i anslutning till våra bostadsområden.

Haglinds Fastighetsförvaltning i Växjö äger och förvaltar centralt belägna fastigheter i Växjö. Närheten till allmänna kommunikationer och servicen i Växjö centrum gör oss attraktiva för såväl bostadssökande som kommersiella verksamheter. I våra fastigheter finns butiker, restauranger, serviceföretag, kontor och bostäder.

Strömmafastigheter AB är ett fastighetsbolag som hyr ut lokaler i Strömma  cirka 2 km norr om Karlshamns centrum. Våra lokaler är framförallt anpassade för utbildning, industri, kontor och handel. Fastigheterna ligger  500 m från E22:an och är anslutna till internet via fiber.

 

Sk_logo_RGB2

Svenska kyrkan i Lund är ett pastorat med sju församlingar. Lunds pastorat äger och förvaltar  x kyrkor, y församlingshem och ett krematorium.

Svenska kyrkan i Karlskrona är ett pastorat med två församlingar. Karlskrona pastorat äger och förvaltar x kyrkor, y församlingshem och ett krematorium.

Svenska kyrkan i Ystad är ett pastorat med två församlingar. Ystad pastorat äger och förvaltar x kyrkor, y församlingshem och ett krematorium.

Svenska kyrkan Malmö har ett stort byggnadsbestånd bestående av 22 kyrkor, 18 församlingshem,  4 prästgårdar samt ett fåtal andra byggnader som i huvudsak hyrs ut till externa hyresgäster. Därtill kommer begravningsverksamhetens anläggningar samt Malmö krematorium.

Dokumentation

För tillgång till dokumentationen från nätverksträffarna logga in via knappen nedanför

Lås-01

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Anna Evander