Nätverk Skåne 3

Energikontoret Skåne driver nätverket där industriföretag i Skåne får hjälp med att stärka sin konkurrenskraft och sitt varumärke genom att höja kompetensen om energi. De får kvalificerad rådgivning av en energiexpert samt möjlighet att utbyta erfarenheter med andra företag i nätverket.

Nätverket finansieras via Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Deltagande företag

UnknownÄnda sedan 1573 har det producerats papper i Klippan. Idag produceras uteslutande tissuepapper till servettillverkning. Klippans Bruk hyr också ut kontors-, produktions- och lagerlokaler under verksamheten Brukets Industripark.

Ljungbergs-Tryckeri-AB_mediumLjungbergs Tryckeri är ett av Sveriges största arkoffsettryckerier med hög kapacitet inom både offset och digital. Hos oss kan du trycka allt från visitkort, flyers, vykort till broschyr, affisch och katalog mm. Vi har eget bokbinderi med adressering, inplastning med bilagor och distribution, som i samband med snabba ledtider, hög kvalité i tryck, gör att vi är duktiga på tidningar och tidskrifter.

kristianstadsKristianstads Automobil Personvagnar AB säljer, underhåller och reparerar personbilar & transportbilar samt tillhandahåller drivmedel, servicetjänster och butik.

image3181  Chemiplastica tillverkar härdplastråvara från urea och melamin. Chemiplastica Resins tillverkar bindemedel av olika slag till framförallt bygg och verkstadsindustrin.

39-0  Emballator Lagan Plast utvecklar, producerar och marknadsför plastemballage för livsmedel och kemtekniska produkter i form av hinkar och burkar.

xnpn-logo.png.pagespeed.ic.ondzGE8cjp  NP Nilsson tillhandahåller allt trämaterial och byggnadsmaterial som byggare, lantbrukare, företag och konsumenter kan behöva för sina byggnationer. Allt ifrån grund, väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. NP Nilsson är ett lokalt förankrat privatägt företag med huvudkontor i Grevie.

treform-logo  Treform Packaging AB tillverkar termoformade förpackningar med inriktning på den nordiska marknaden. Företagets affärsidé är att utveckla och tillverka optimala förpackningslösningar efter kunders behov och önskemål. Tillverkning och kontor finns i Landskrona.

  Swepart Transmission AB är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken.  Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker i södra Sverige.

 

 

Dokumentation

För tillgång till dokumentationen från nätverksträffarna logga in via knappen nedanför

Lås-01

Senast uppdaterad:

Sidansvarig

Anna Evander