Webbinarier om hur kommuner kan köpa långsiktigt lågt och stabilt elpris

Kommuner, regioner och bolag med intresse av att köpa in grön el kan genom upphandling med s.k. Corporate PPA-avtal få långsiktigt lågt och stabilt elpris. Samtidigt som man bidrar till en utbyggnad av ny vind- och solkraft! Mia Bodin, Bodecker Partners, håller två kostnadsfria 30-minuterswebbinarier den torsdag 4:e juni kl. 10.00 – 10.30 alternativt fredag 5:e juni kl. 14.00 – 14.30.

Vill ni lära er hur PPA kan hjälpa er att uppfylla era hållbarhetsmål och hur det fungerar i praktiken? Webbinarierna vänder sig till dig som är ansvarig för bolagets, kommunens eller regionens – privata som offentliga (LoU) – hållbarhetsmål, marknadsföring eller inköp av förnybar el. Allt ni velat veta om PPA men inte vågat fråga om!

4:e juni kl. 10.00 – 10.30 alternativt 5:e juni kl. 14.00 – 14.30. Vilken tid passar dig bäst?

Anmäl er här! (ej bindande)

Frågor? Kontakta gärna Mia Bodin på mia@bodeckerpartners.com eller 073- 808 18 98.

Publicerad:

Skriv en kommentar