Dokumentation från webbinarium: Tips och inspiration för energi- och klimatinsatser

Tack till er som var med under webbsändningen den 12 maj där vi hade Aktea som gästföreläsare i ett samarbete mellan Energikontoret Skåne, Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne. Materialet är tillgängligt fram till den 12 juni.

Nedan har vi samlat dokumentationen från webbsändningen som genomfördes tisdagen den 12 maj mellan 14:00 – 15:00 då Aktea gav inspiration till att ta kontroll på energin under dessa tider. Vi hörde även Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne informera om de statliga stöd för energi- och klimatsatsningar som finns att tillgå för det tillfället. Dessutom berättade Energikontoret Skåne om att man kan vända sig till dom för hjälp att komma vidare i energiarbetet. Nu finns de olika presentationerna tillgängliga samt inspelningen i sin helhet och kommer vara tillgängligt fram till 12 juni. Kontakta oss eller anmäl er till våra andra webbinarium för färskt material.

Vi vill gärna göra detta igen så har ni frågor, inspel eller tips på framtida upplägg så kontakta gärna Energikontoret Skåne.

Ha koll och kontroll på energinStefan Lindsköld, Aktea

Före, under och efter energiarbetet Per Persson, Energikontoret Skåne

Klimatklivet och laddstolparSandra Johanne Selander, Länsstyrelsen Skåne

SolcellerRosa Özgen Sundin, Solar Region Skåne

Inspelningen från webbinariet 12/5 2020.

Publicerad:

Sidansvarig

Gustaf Wiklund

Skriv en kommentar