Dokumentation från webbinarium: Tips och inspiration för energi- och klimatinsatser

Tack till er som var med under webbsändningen den 12 maj där vi hade Aktea som gästföreläsare i ett samarbete mellan Energikontoret Skåne, Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne. Materialet var tillgängligt fram till den 12 juni.

Nedan hade vi samlat dokumentationen från webbsändningen som genomfördes tisdagen den 12 maj mellan 14:00 – 15:00 då Aktea gav inspiration till att ta kontroll på energin under dessa tider. Vi hörde även Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne informera om de statliga stöd för energi- och klimatsatsningar som finns att tillgå för det tillfället. Dessutom berättade Energikontoret Skåne om att man kan vända sig till dom för hjälp att komma vidare i energiarbetet. De olika presentationerna samt inspelningen i sin helhet fanns tillgängligt fram till 12 juni. Kontakta oss eller anmäl er till våra andra webbinarium för färskt material.

Vi vill gärna göra detta igen så har ni frågor, inspel eller tips på framtida upplägg så kontakta gärna Energikontoret Skåne.

Ha koll och kontroll på energin – Stefan Lindsköld, Aktea

Före, under och efter energiarbetet – Per Persson, Energikontoret Skåne

Klimatklivet och laddstolpar – Sandra Johanne Selander, Länsstyrelsen Skåne

Solceller – Rosa Özgen Sundin, Solar Region Skåne

Presentationerna och inspelningen från webbinariet var tillgängligt fram till 12/6 2020

Publicerad:

Sidansvarig

Gustaf Wiklund

Skriv en kommentar