Webbinarie: Information om stöd för energi- och klimatinvesteringar

På måndag den 6 april mellan klockan 10:00 - 11:00 sänds ett webbinarie som ger information om stöd för energi- och klimatinvesteringar som Energikontoret Skåne ger tillsammans med Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne. Webbinariet fokuserar på de statliga stöden till solceller, laddstolpar, energikartläggningar och klimatklivet.

Klicka här för anmälan

Vi får många frågor om aktuella stöd riktade till företag för energi- och klimatsatsningar. Därför anordnar vi nu ett digitalt informationstillfälle där vi kortfattat berättar om stöden och hur de utformade, vem som kan söka och annan viktig information. Webbinariet riktas främst till företag och liknande organisationer men alla intresserade är välkomna att delta.

Vi ger information om följande stöd:
– Solceller
– Energikartläggning
– Laddstolpar för elbilar
– Klimatklivet

Webbinariet kommer att hållas i Teams. Du som deltagare kommer ha möjlighet att ställa frågor skriftligt i chatten. För att kunna testa tekniken och komma igång med ljud och bild kommer webbinariet öppnas redan 09:30 för den som vill vara ute i god tid.

Publicerad:

En kommentar

  1. Knud Nielsen skriver:

    Tack för inbjudan.

Skriv en kommentar