Välkommen till Skånes Energiting 2020

Nu är programmet till Skånes årliga konferens för klimat- och energifrågor släppt. Se alla programpunkter här!

Skånes mötesplats för klimat- och energifrågor

Föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyte varvas när näringsliv, offentlig sektor och akademin bjuds in för att sätta fokus på aktuella frågor inom klimat- och energiområdet.  Den 6 oktober är det återigen dags för Skånes Energiting – som i år sker digitalt. Välkommen med din anmälan!

Program Skånes Energiting 2020

Arenor

Skånes Energiting 2020 arrangeras av Energikontoret Skåne tillsammans med Klimatsamverkan Skåne – den gemensamma samverkansplattformen för Länsstyrelsen Skåne, Kommunförbundet Skåne och Region Skåne – som i år avrundar det 10-åriga uppropet 100 % Fossilbränslefritt Skåne 2020. Under dagen blickar vi både bakåt och ser framåt mot nya regionala mål, med Skånes klimat-och energistrategi i spetsen.  

 

Publicerad:

Sidansvarig

Isabella Nilsson

Skriv en kommentar