Seminarium: Hållbara beslut för fastigheten

Vart börjar man och hur går man vidare? Välkomna till en kostnadsfri träff på torsdag den 7 november riktat till dig som är medlem i en bostadsrättsförening, byggare eller fastighetsägare. Arrangörerna vill stötta er i att göra rätt val kring byggnation, renovering och underhåll.

Alla kan bidra till ett hållbart samhälle och fastigheter är en viktig pusselbit för att nå Sveriges klimatmål. Torsdagen den 7 november är du välkommen på ett kostnadsfritt seminarium där vi tar upp fastigheter och hållbarhet.

Vi kommer att ses på samlingssalen på Miljöförvaltningen, Bergsgatan 17, 211 54 Malmö och för att anmäla sig gör man det här. Välkomna!

17:00 – Välkommen, fika och registrering

17:15 – Energikontoret Skåne
Per Persson berättar om energikartläggningar

17:25 – Energi- och klimatrådgivarna Malmö
Paula Björk berättar om rådgivarnas aktivitet och arbete

17:35 – Så gjorde vi en äldre BRF till nybyggnadsstandard
Nisse Larsson, PART fastighetsförvaltning

17:55 – Informationscentrum för Hållbart Byggande
Johan Nuder, Var läcker det hållbarhet & hur får vi det att hända?

19:00 – Fortsatt diskussion
Resonemang hur fastighetsägare kan bidra till arbetet

19:15 – Slut

Energikontoret tillsammans med Energi- & klimatrådgivarna i Malmö Stad och Informationscenter för Hållbart Byggande arrangerar denna eftermiddagen tillsammans för att komma i kontakt med fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och stötta målgruppen i att göra rätt val kring byggnation, renovering och underhåll. Gå gärna in på Informationscentrum för Hållbart Byggandes hemsida för inspiration innan seminariet, där finns en mängd artiklar och guider för fastighetsägare.

Publicerad:

2 kommentarer

 1. Björn Lovén skriver:

  Hej,
  Jag tänkte närvara och undrar bara om jag anmält mig.
  mvh
  Björn Lovén
  Greflunda Konsult AB

Skriv en kommentar