Nominera till Skåne Solar Award och Skånes vindkraftspris!

Dags att nominera! Priserna Skåne Solar Award och Skånes vindkraftspris delas ut på Skånes energiting - Skånes största mötesplats för energifrågor. I år arrangeras Skånes energiting på Malmömässan tisdagen 4 juni.

Skåne Solar Award

Känner du till några riktigt bra solenergianläggningar som byggdes under förra året? Då kan du nominera dem till Skåne Solar Award!

Skåne Solar Award är Solar Region Skånes årliga pris som tilldelas de bästa nya solenergianläggningarna. Alla kan nominera sina favoriter bland solenergianläggningar som uppförts under förra året, det kan vara stora eller små anläggningar, solceller eller solfångare.

Nominera här!

Läs mer om Skåne Solar Award här!

Skånes vindkraftspris

Skånes vindkraftspris tilldelas en person, organisation, anläggning eller dylikt som förtjänstfullt bidragit till att öka utbytet av kunskap och erfarenhet mellan olika aktörer i Skåne. Skånes vindkraftsakademi delar ut priset.

Nominera här!

Läs mer om Skånes vindkraftspris här!

Publicerad:

Sidansvarig

Jakob Economou

Skriv en kommentar