Verkliga exempel om industriell symbios – aktiviteter i Landskrona & Kristianstad

Energikontoret Skåne arrangerar just nu en serie aktiviteter om industriell symbios i ett arbetspaket ur projektet UBIS. Denna gången tillsammans med projektpartnern Sustainable Business Hub arrangeras två träffar om verkliga exempel, den första i Landskrona den 2 april och den andra i Kristianstad den 23 april.

Vill du höra mer om verkliga exempel och ställa frågor till personer med egen erfarenhet av industriell symbios? Kom då till våra seminarier/nätverksträffar i Landskrona eller Kristianstad och stilla din nyfikenhet. Bland annat kommer Kemira presentera Industri Park of Sweden och samarbetet med Öresundsverket. Hör också exempel från Kalundborg om hur spill från fabrik kan blir råmaterial till en annan samt förutsättningarna och utmaningarna hur ekofisk blev en smart resursanvändning hos Boliden Bergsö.

Du är välkommen att komma på dessa kostnadsfria evenemang som arrangeras i Landskrona och Kristianstad. Klicka på länkarna för anmälan och för att se programmet för respektive ort.

Landskrona – 2 april

Kristianstad – 23 april

För frågor och funderingar, kontakta per.flink@sbhub.se

 

Publicerad:

Skriv en kommentar