Välkommen på slutkonferens Sol i Syd, 1 februari 2019 i Hässleholm

Save the date! Mer information och anmälan kommer inom kort.

Hur ska vi bygga solcellsanläggningar motsvarande 5-10 % av elanvändningen i Skåne?

Genom projektet Sol i Syd har möjligheter skapats för att arbeta med att stärka solcellsbranschen. Olika typer av aktiviteter har genomförts, så som kompetensutveckling och intressehöjande aktiviteter för arkitekter, utbildningar för företag som vill investera i solcellsanläggningar och möten med nätbolag för att diskutera tydliggörande kring regler. Projektet har även genom Länsstyrelserna i Skåne och Blekinge undersökt regionala miljömål kopplat till andelen solenergi och årlig uppföljning av antalet installerade solcellsanläggningar.

Vill du veta mer om vad vi gjort i projektet? Spara datumet i kalendern!

Under slutkonferensen får du ta del av projektets resultat, ”i huvudet på kunderna”, framtidens solceller, marknadens utveckling och framförallt träffa aktiva aktörer i Skåne-Blekingeregionen för att knyta kontakter och nätverka.

Välkomna!

 

När: 1 februari 2019
Var: Hotel Statt, Hässleholm
Hur: program kommer
Pris: Kostnadsfritt (no-show avgift 500 kr)
Frågor: Marcus Larsson marcus.larsson@kfsk.se

Vill du veta mer om projektet? Gå in på Sol i Syds hemsida!

Publicerad:

Skriv en kommentar