Energiaffärer hett på frukostmöte

Ett 15-tal företagare tog del av goda exempel på företag med miljödriven affärsutveckling. Samtidigt utforskade man sina egna offensiva och entreprenöriella aspekter i energiarbetet.

På en företagarfrukost med Landshövding Anneli Hulthén var det små- och medelstora företags energiarbete som stod i fokus. Ett 15-tal företagare minglade och tog intresserat emot information om ett Skåneperspektiv på klimat- och energifrågan i form av Skånes nya klimat- och energistrategi. Gästföreläsare var Kaj Abbestam, som höll en inspirationsföreläsning på temat energi som drivkraft för strategisk affärsutveckling. Carl-Gustaf Gudmundsson, Engelholms Glass, var en av deltagarna som såg träffen som ett positivt sätt att lära känna nya personer. ”- Vi fick också belyst svårigheten att få alla på företaget med på resan att minska energin.” Aktiviteten genomfördes i samarbete mellan Länsstyrelsen Skåne och  Energikontoret Skåne och finansierades inom ramen för projektet Nätverk för energieffektivisering. Projektet är finansierat av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

 

Publicerad:

Sidansvarig

Ulf Jobacker

Skriv en kommentar