Solel och laddstolpar tema för energi- och klimatrådgivarna 2018-2019

Nu har Skånes energi- och klimatrådgivare valt vilka insatsprojekt de kommer att arbeta intensivt med under ca 1,5 år. Valet föll på solel och laddstolpar.

Energi- och klimatrådgivarna på de Skånska kommunerna kommer att starta upp två projekt under våren, de flesta har valt solel, många har valt båda och två kommuner har valt laddstolpar. Rådgivarna planerar att genomföra ett stort antal seminarier, utställningar, mässor mm inom dessa ämnen för att öka kunskapen och hjälpa till med processen.

Vill du veta vilket projekt din kommun har valt? Kika på kartan och ta gärna kontakt med din rådgivare, kontaktuppgifter finns på ekrs.se. På Facebooksidan Energirådgivarna i Skåne kommer evenemang och aktiviteter att läggas ut efter hand. Välkomna att följa oss på Facebook!

 

 

Publicerad:

Sidansvarig

Anna Mattsson

Skriv en kommentar