Programmet klart för Skånes Energiting!

Nu är programmet klart för Skånes Energiting 2018 – vi är stolta över programmet och glada över att intresset för att få vara med som talare har varit så stort! Skånes största mötesplats för energifrågor arrangeras i år 19 juni och kommer att präglas av innovativa lösningar för att nå våra ambitiösa mål för 2030.

Efter förmiddagens föreläsningar, politiska debatt och våra besökare fått äta gott samt njuta av alla möten och intryck i utställningen erbjuds tre spår under eftermiddagen. Programmet för 2018 har noggrant valts ut för att täcka de viktigaste fokusområdena för att nå Skånes ambitiösa mål inför 2030.

Programmet präglas av de senaste innovationerna i form av framtidens energilösningar för den hållbara staden, multifuelenergistationer och smarta energisystem. Gert Thell från Den Blå Gården har anammat de senaste teknikerna som elproducent och ellagrare för att uppnå fossilfrihet. Hur går det i arbetet med höghastighetstågen? LKF har arbetat med en stadsomvandling på Linero som gjorts samtidigt som hyresgästerna kunnat bo kvar under renoveringarna. Detta och ytterligare spännande inslag får vi ta del i på årets Skånes Energiting.

Erbjudande med earlybird-pris på 1500kr exkl. moms gäller t o m 20 april. Efter blir det ordinarie pris 2000kr exkl. moms.

Ladda ner programmet här!

Publicerad:

Skriv en kommentar