Vi välkomnar Lina K Wiles som vår senaste huvudtalare till Skånes Energiting 2018!

Vi vill stolt presentera vår senaste huvudtalare på årets Energiting den 19 juni, Lina K Wiles, fil dr och hållbarhetsspecialist på ÅF, som kommer att navigera oss mot en hållbar samhällsutveckling och starka affärer med Agenda 2030 som karta.

En dèja vu och aha-upplevelse hösten 2015 blev en nystart för Lina K Wiles, som har ett förflutet som bland annat ekolog, miljökonsult, hållbarhetskommunikatör och miljöansvarig på ett multinationellt företag. Idag är hon konsult på ÅF i Malmö med spets i FN:s globala mål för hållbar utveckling. Lina K Wiles kommer under Skånes Energiting att berätta hur Agenda 2030 kan sättas i verket, med exempel från en stadsutvecklingsprocess i Malmö stad och en metodik som fungerar lika bra för offentliga som privata aktörer.

En av våra tidigare huvudtalare, Parul Sharma, kommer dessvärre inte att kunna fullfölja sitt uppdrag på årets Energiting då hon antagits i ett fredsbevakaprogram i Israel/Palestina. Vi önskar henne stort lycka till med hennes nya antagande och hoppas på att få se mer av henne i framtida Energiting!

Publicerad:

Skriv en kommentar