Nominera till Skåne Solar Award och Skånes vindkraftspris 2018

Har du byggt Skånes bästa solcells- eller solvärmeanläggning? Eller känner du någon som arbetat med kunskapsutbyte mellan aktörer inom vindkraftsområdet?

Förslag på pristagare skickas in senast den 16 mars via länkarna nedan.

Skåne Solar Award

Skåne Solar Award Skåne Solar Award tilldelas den solenergianläggning som under föregående år färdigställts i Skåne och som genom sitt koncept och sin gestaltning eller på annat sätt särskilt bidragit till att öka intresset för och produktionen av solenergi. Läs mer och nominera

Skånes vindkraftspris

Skånes vindkraftpris Vill du nominera någon som bidragit till att släppa in olika perspektiv i en strategi, ett projekt eller skapat möjlighet för tillitsfulla samtal om vindkraft? Skånes vindkraftspris tilldelas en person, organisation, anläggning eller dylikt som förtjänstfullt bidragit till att öka utbytet av kunskap och erfarenhet mellan olika aktörer i Skåne. Läs mer och nominera

Tidigare vinnare

Skåne Solar Award

Skånes vindkraftspris

Publicerad:

Sidansvarig

Jakob Economou

Skriv en kommentar