Optimeringsnätverket besökte Örkelljunga

Nätverket Energioptimering för kommunala lokaler och fastigheter träffades den 1 juni i Örkelljunga. Nätverket riktar in sig till de med driftansvar inom kommunal förvaltning och som vill träffa andra likasinnade för att dela erfarenheter och planera det framtida arbetet i nätverket. Vi hade en givande dag med temat ventilation.

För andra gången träffades intressenter för Energioptimeringsnätverket då vi besökte Örkelljunga kommun i kommunens egna arena FORUM som är en samlingsplats för bland annat kultur och idrottsverksamhet på elitnivå. 21 representanter från 10 kommuner + regionfastigheter deltog under dagen där temat var ventilation. I Örkelljunga hade vi en fullspäckad dag där kommunen visade oss runt i lokalerna som invigdes hösten 2016. Representanter ifrån ÅF, LindInvent,och OcO Nordic bjöd på inspirationsföreläsningar om ventilation och presenterade deras arbetsområden på temat. På eftermiddagen kom Bengt-Göran Karlsson från Karlsson Climate och presenterade sig själv till medlemmarna och det är han kommer knytas som optimeringsexpert till nätverket. Han kommer att utbilda medlemmarnas egna driftpersonal i form av en heldagsutbildning vid två tillfällen på två byggnader under hösten 2017 och våren 2018.

Nästa möte blir den 7 september 2017 kl 09:00-15:00 i Östra Göinge där vi ska dyka ner i erfarenheter, problem och lösningar med badhus.

Läs mer om nätverket här

Publicerad:

Sidansvarig

Per Persson

Skriv en kommentar