Nätverksträff för energi-/driftansvariga på kommunala lokaler och fastigheter

Nätverket Energioptimering för kommunala lokaler och fastigheter hade uppstartsmöte i mars tidigare i år men det finns platser kvar. Nätverket riktar in sig till de med driftansvar inom kommunal förvaltning och som vill träffa andra likasinnade för att dela erfarenheter och planera det framtida arbetet i nätverket. Nu finns chansen att dyka upp på torsdag den 1 juni i Örkelljunga och vara med.

Representanter från 9 kommuner deltog i uppstartsmötet och hjälpte till i arbetet med att ta fram aktuella ämnen och teman för träffarna framöver. En optimeringsexpert knyts till nätverket som under hösten och vintern kommer att utbilda den egna driftorganisationen på två byggnader som nätverksmedlemmarna själva väljer ut. Under uppstartsmötet kom vi bland annat överens om att i framtiden belysa ämnen som brukarbeteende, driftrutiner, driftövervakning, ny teknik, förnybar energi och mycket mer.

Nästa möte blir en heldag i Örkelljunga med temat ventilation mellan 0900 – 1500 på torsdagen den 1 juni 2017. 

Gå in på hemsidan för att ta del av program och mer information om nätverket.

Publicerad:

Sidansvarig

Per Persson

Skriv en kommentar