Testpersoner sökes!

Energikontoret Skåne är partner i ett europeiskt Erasmus+-projekt som håller på att utveckla ett webbaserat utbildningsmaterial i klimatkunskap, Climate Literacy. Målet är att höja nivån på klimatkunskapen hos medborgarna i deltagande länder via moderna pedagogiska metoder och riktar sig till gymnasie- och vuxenelever. Nu söker vi testpersoner för utbildningsmaterialet.

För att utbildningsmaterialet ska komma till sin rätt ska det testas av lärare för gymnasie- och vuxenelever samt sakkunniga inom klimatfrågan i de deltagande länderna. Vill du vara med och testa materialet för Sveriges räkning? Beräknad arbetstid är 1-2 timmar inklusive ifyllnad av en utvärderingsmall. Kontakta Anna Mattsson på Kommunförbundet Skåne; anna.mattsson@kfsk.se eller 0728-854946, anmäl ditt deltagande senast den 5 mars 2017. Det går också bra att lämna en intresseanmälan för att använda materialet i undervisningen när det är färdigt vid årsskiftet 2017/2018. Följ gärna utvecklingen av projektet på www.climate-literacy.eu.

 

Publicerad:

Skriv en kommentar