Optimeringsnätverk för kommunala lokaler och fastigheter

Att involvera den egna driftpersonalen i organisationens effektiviseringsarbete är A och O för ett lyckat resultat. Därför startar vi nu ett optimeringsnätverk för energi-/driftansvariga på kommunala lokaler och fastigheter där den egna driftpersonalen i organisationen involveras i driftoptimeringen i form av en heldagsutbildning.

I nätverket träffas 1-2 energi-/driftansvariga per organisation från Skånes olika kommuners fastighetsavdelningar. Vi träffas 3-4 ggr per år för att byta erfarenheter kring arbetet med energieffektivisering av byggnader. Träffarna kommer ha olika teman som beslutas av de deltagande i nätverket och träffarna kommer ha roterande värdskap på plats hos medlemsorganisationerna. Därutöver erbjuds en praktisk heldagsutbildning i driftoptimering för den egna driftpersonalen. Utbildningen genomförs av en optimeringsexpert på plats i er utvalda fastighet.

Läs mer on nätverket här

Första nätverksträffen

Tid: Tisdagen 28 mars kl 0830-1300

Plats: Kommunförbundet Skånes konferensavdelning på Gasverksgatan 3a (våning 4:a), 222 29 Lund

Fika och lunch ingår. Anmälan krävs.

Nätverket pågår till hösten 2018 och kostar 10.000kr för varje medlemsorganisation för hela perioden. För dig/er som deltar vill vi att ni väljer en eller två fastigheter i ert bestånd med en aktuell energikartläggning som vi jobbar fördjupat med under nätverksperioden.

Just nu pågår det rekrytering till Energioptimeringsnätverket så tveka inte att anmäla ditt intresse.

Låter detta intressant? Kontakta Per Persson, per.persson@kfsk.se, 0728 85 49 47 för anmälan och mer information.

 ”Projektet finansieras av Energimyndigheten och Region Skånes miljövårdsfond”

 

Publicerad:

Sidansvarig

Per Persson

Skriv en kommentar