En kärleksförklaring till skånska kommunarbetare

En kärleksförklaring till skånska kommunarbetare

Publicerad:

Dela nyhet:

Det är ni tusentals medarbetare i kommunen som gör det möjligt för en kommun att bli fossilbränslefri. Stort tack!

Fler nyheter

Välkommen till Energikontoret Skåne
Energikontoret Skåne är en driven energiaktör i Skåne. Vi arbetar för energieffektivisering och en ökad andel förnybar energi. Våra experter driver projekt och verksamheter för den regionala, nationella och internationella energiomställningen och för långsiktig samhällsutveckling.

Nyheter

Skåne Solar Award och Skånes vindkraftspris 2018

Vinnarna av Skåne Solar Award och Skånes vindkraftspris presenterades på Skånes Energiting i Malmö den 19 juni. Skåne Solar Award går till en solcellsanläggning i Genarp, Hässleberga 2:13 och Skånes vindkraftspris går till de boende i Simris!

Lina K Wiles & Tommy Persson har ordet!

En kort intervju med två utav huvudtalarna på Skånes Energiting, Lina K Wiles från ÅF och Tommy Persson från Länsstyrelsen Skåne

Projektledaren för Skånes Energiting 2018 har ordet

Vad är årets tema? Årets tema är solklart; på vilka sätt och med vilken teknik når vi de ambitiösa målen satt fram till 2030? Mycket teknik är redan framtagen och nu gäller det att implementera.

Studiebesök hos EWP i Landskrona 12 juni!

Tisdagen 12 juni arrangerar Skånes vindkraftsakademi ett kostnadsfritt studiebesök hos EWP, Enercon Windtower Production, på Varvsudden i Landskrona. Studiebesöket avslutas med lunch.

Fler nyheter