Del 2 i webbinarieserien Hållbar offentlig upphandling – från beslut till uppföljning

Del 2 i webbinarieserien Hållbar offentlig upphandling – från beslut till uppföljning

Publicerad:

Dela nyhet:

Dags att sätta igång, men var börjar man? Anmälan är nu öppen till nästa del i den webbinarieserie om strategisk upphandlingprocess som Energikontoret Skåne ger.

Fler nyheter

Välkommen till Energikontoret Skåne
Energikontoret Skåne är en driven energiaktör i Skåne. Vi arbetar för energieffektivisering och en ökad andel förnybar energi. Våra experter driver projekt och verksamheter för den regionala, nationella och internationella energiomställningen och för långsiktig samhällsutveckling.

Nyheter

Webbinarie: Information om stöd för energi- och klimatinvesteringar

På måndag den 6 april mellan klockan 10:00 - 11:00 sänds ett webbinarie som ger information om stöd för energi- och klimatinvesteringar som Energikontoret Skåne ger tillsammans med Länsstyrelsen Skåne och Solar Region Skåne. Webbinariet fokuserar på de statliga stöden till solceller, laddstolpar, energikartläggningar och klimatklivet.

Stöd för energikartläggning

Små- och medelstora företag kan ansöka om ekonomiskt stöd för en energikartläggning fram till 30 april 2020! Ta kontakt med oss för mer information

Solsafari i Skåne: 17. Maj 2020, kl 11-15

Vill du klämma och känna på solpaneler? Eller hellre visa upp din fina solcellsanläggning? För första gången är det Solsafari i Sverige & vi i Skåne är med!

Fler nyheter