Välfärdskonferensen 2017

Ett stort tack till de cirka 300 personer som deltog i årets välfärdskonferens! Tillsammans hade vi två intensiva dagar med mycket inspiration, skratt och information både från Stockholm och Bryssel. Här kan du titta på bilder från konferensen och se resultat från utvärderingen.

När vi sammanfattar Välfärdskonferensen 2017 är vi mycket glada över att cirka 97% av de som svarat på utvärderingen tyckte att konferensen totalt sett var bra eller mycket bra! En klar majoritet var nöjd med schemat för dagarna (drygt 94%), där har vi dock fått medskick om lite för långa sittningar vilket vi tar med oss till planeringen av nästa års konferens!

Även om samtliga föreläsare fick mycket höga betyg stack Anders Borg ut som klar favorit där 99,1% tyckte att han var mycket bra eller bra!

Vi tackar extra för alla de förslag vi fått in gällande vilka frågor som deltagarna tycker är de viktigaste för Kommunförbundet Skåne att arbeta med i framtiden. Högst upp på den listan hittar vi digitalisering, integration, gemensamma upphandlingar och olika former av samverkan.

Save the date, digitalisering

Gällande digitalisering kan vi redan nu tipsa om att vi tillsammans med SKL kommer att bjuda in till en heldagskonferens kring förutsättningarna för att uppnå bättre välfärd genom digitalisering den 15 maj. Konferensen riktar sig till kommunpolitiker och ledande tjänstepersoner inom området digitalisering. Mer information kommer inom kort.

Alla bilder från utvärderingen som pdf.

KFSK.rapport.Sida_1 KFSK.rapport.Sida_2 KFSK.rapport.Sida_3 KFSK.rapport.Sida_4 KFSK.rapport.Sida_5 KFSK.rapport.Sida_6 KFSK.rapport.Sida_7 KFSK.rapport.Sida_8

Publicerad:

Sidansvarig

Magnus Gustafsson

Skriv en kommentar