Välfärdskonferensen 2015

Kommunerna och välfärden - finns det någon kris? Nu är det snart dags för den här årligt återkommande konferens som även den här gången har en imponerande uppställning av föreläsare. De kommer väcka tankar, lyfta fram nya perspektiv och garanterat locka fram ett antal skratt. Det perfekta sättet att inleda 2015 på!

Medverkande

Ladda ner programmet här: Välfärdskonferensen2015

Stefan Lundgren
Ordförande (M) Kommunförbundet Skåne

Fredrik Lindström
Journalist, populärhistoriker, författare, programledare, komiker och regissör.

Arkan Asaad
Föreläsare, författare och inspiratör samt svensk mästare i OS-grenen Taekwondo. 2011 tilldelades han Teskedsordens årliga bokpris.

Per Schlingmann
PR- och organisations-/ledarskapskonsult, författare och före detta chefsstrateg hos moderaterna och statssekreterare i statsrådsberedningen. Aktuell med nya boken ”Urban express”.

Kristiina Volmari
Undervisningsråd och chef för statistik och internationella ärenden, Utbildningsstyrelsen, Finland.

Johan Höök
Särskild utredare, Regeringskansliet.Arbetar med utredningen om en kommunallag för framtiden, lämnar sitt slutbetänkande i mars 2015.

Thomas Ravelli
Före detta landslagsmålvakt i fotboll med rekordmånga matcher. VM-bronsmedaljör och andremålvakt i världslaget samt sex SM-guld. Idag föreläsare, utbildare och inspiratör.

Daniel Ankarloo
Lektor och forskare i socialt arbete med inriktning socialpolitik, Malmö Högskola.

Claudia Olsson
Forskare, civilingenjör och civilekonom. Har kallats teknologistjärna i pressen och utnämnd till årets ledare i Sverige. Första svenska deltagare och rådgivare till framtidsuniversitetet på NASA AMES i Silicon Valley. Har arbetat med hälso- och teknikfrågor i Japan.

Helene Hellmark Knutsson (S)
Minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet

Katarina Hultling
Journalist, TV-reporter och programledare, föreläsare och inspiratör, ambassadör för CancerRehabFonden.

Ola Mattisson
Ekonomie Doktor, Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet.

Stefan Fölster Nationalekonom, författare, debattör och chef för reformeringsinstitutet, forskarutbildad i Oxford och före detta chefsekonom vid Svenskt Näringsliv samt adjungerad professor i nationalekonomi vid Kungliga Tekniska Högskolan.

Marika Carlsson

Jack Vreeswijk

Publicerad:

Skriv en kommentar