Skånes Energiting

Skånes Energiting är en årlig konferens för yrkesverksamma inom energiområdet. Välkomna på årets konferens, med temat "Energiomställningen - möjligheter och utmaningar för Skåne".

Moderator för dagen är Maria Wetterstrand, fd riksdagsledamot och språkrör, numera grön samhällsdebattör och skribent. Vi får även besök av Robert Andrén från energi- och miljödepartementet som berättar det senaste om den nationella politiken kring omställningen av energisektorn. Svante Axelsson som är nationell samordnare för fossilfritt Sverige berättar mer om sitt uppdrag och hur vi alla kan engagera oss för att uppnå en förändring.

Förmiddagen ägnas åt de globala och nationella utmaningarna i energiomställningen. Under eftermiddagen riktar vi in oss på hur vi agerar lokalt i Skåne på bästa sätt, genom att byta bort fossilt, energieffektivisera och öka användningen av förnybar energi under rubrikerna; Byt!, Effektivisera! och Nytt! Här möter vi föreläsare från exempelvis Siemens, Skanska, E.ON, Malmö stad med flera.

Anmäl dig här (2 000 kr. Early bird: 1 500 kr för anmälan senast 6 april)

Läs mer om programmet

Publicerad:

Sidansvarig

Ann Wulf

Skriv en kommentar