Vi söker två kommunikatörer med fokus projektkommunikation och intresse för rörlig bild

Kommunförbundet Skåne är de skånska kommunernas intresseorganisation. Vi arbetar på uppdrag av Skånes 33 kommuner med intressebevakning, samverkan och utveckling av kommunernas verksamhet. Vi är lokaliserade i centrala Lund. Nu söker vi två kommunikatörer till vår kommunikationsenhet.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i en mängd projekt tillsammans med de skånska kommunerna och andra regionala aktörer. Som kommunikatör hos oss kommer du att vara en viktig del i flera av dessa projekt. I vissa projekt har du en stor roll och tar ansvar för såväl den strategiska kommunikationsplaneringen som det operativa arbetet med att producera innehåll och annat material för exempelvis mässor och konferenser. I andra projekt blir din roll att stötta projektledaren i hens kommunikationsarbete och bistå i vissa operativa uppgifter.

Det mesta görs in house och det är därför viktigt att du som kommunikatör har bred kompetens inom olika delar av kommunikationsyrket men samtidigt är nyfiken och vill prova nya saker.

Rörlig bild har blivit en viktig del av vår verksamhet och vi ser gärna att den sökande är bekväm med att arbeta med rörlig bild, såväl filmning som enklare redigering och publicering. Det viktigaste är att du har viss grundkunskap och ett genuint intresse. I vår organisation kommer du att få möjlighet att utvecklas på flera olika sätt inom både rörlig bild och mycket annat.

Det här tror vi stämmer på dig:

  • Jag är trygg i att skapa målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler.
  • Jag håller gärna presentationer framför olika grupper.
  • Jag coachar gärna medarbetare och projektdeltagare.
  • Jag är bra på att planera och skapa film med mobiltelefon eller videokamera.
  • Jag har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i grupp men även att ha egna ansvarsområden.
  • Jag är bra på att planera mitt arbete och kan därför vara flexibel vid behov.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.

Bra koll på Adobe CC (främst InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro)

Office-paketet

Svenska och engelska i tal och skrift

Anställning

Anställningen är visstid 100% till och med 2019-12-31 med goda chanser till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Lund men verksamhetsområdet är hela Skåne, även resor inom Europa kan förekomma.

Ansökan

Ansökan med meritförteckning (CV) vill vi ha senast 18 december, med e-post, till jobb@kfsk.se. Sänd helst inte med bilagor (betyg m.m.) i detta skede. Dessa handlingar kan vi senare komma att begära in.

Publicerad:

Sidansvarig

Jari Ylitolva Henriksson

Skriv en kommentar