Integrationsbloggen ger dig senaste nytt!

Vi har skapat en plats där du kan följa senaste nytt inom integrationsområdet på Kommunförbundet Skåne. Här delar vi med oss av information från de sammanhang på lokal, regional, nationell och EU-nivå som vi är engagerade i. Bloggen sköter vår integrationsstrateg Jenny Strand, men ni kan även vänta er inspel från övriga kollegor på Kommunförbundet Skåne.

Genom bloggen vill vi också dela med oss av information och inspiration som kan vara av värde för dig som på olika sätt arbetar med mottagande av nyanlända, ensamkommande barn och ungdomar, samt övergripande med integrationsfrågor.

Bloggen hittar du på kfsk.se/integration. Vill du vara säker på att inte missa någonting kan du prenumerera så skickar vi ett mejl så fort någonting nytt dyker upp. För att börja prenumerera loggar du in eller skapar ett konto här och klickar i rutan ”Integrationsbloggen” under rubriken Prenumerationer.

Senaste inlägget heter ”Många teman på strategiskt forum för nyanländas etablering och integration” och handlar om det strategiska forumet för nyanländas etablering och integrations senaste träff.

Har du några frågor om bloggen eller vårt integrationsarbete i stort kontaktar du Jenny Strand.

Publicerad:

Sidansvarig

Magnus Gustafsson

En kommentar

  1. gunilla nordgren skriver:

    bra ide

Skriv en kommentar