Vi söker en vikarie till en av våra upphandlare

Kommunförbundet Skåne driver en mängd upphandlingar, såväl för våra medlemskommuner som internt inom förbundet. Värdet på genomförda upphandlingar uppgår till i storleksordningen 2 miljarder kronor per år. Upphandlingsarbetet sker i nära samverkan med övriga delar av organisationen och medverkande kommuner.

Vi söker nu en vikarie för en av våra upphandlare som ska gå på föräldraledighet till sommaren och ca ett år framåt.

Kommunförbundet Skåne är de skånska kommunernas intresseorganisation. Vi arbetar på uppdrag av Skånes 33 kommuner med intressebevakning, samverkan och utveckling av kommunernas verksamhet. Vi är lokaliserade i centrala Lund.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare hos Kommunförbundet Skåne ingår du i en grupp av fyra upphandlare varav en är upphandlingsansvarig och din dagliga arbetsledare. Gruppen tillhör avdelningen Ekonomi och upphandling med Ekonomichefen som närmsta chef. Du kommer att arbeta med regionala upphandlingar av stor betydelse för de skånska kommunerna. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med kommunerna ta fram underlag och genomföra upphandlingar från initialt kravställande till avslut samt i förekommande fall avtalsförvaltning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling enligt LOU och av att leda projekt. Vi utgår ifrån att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda generella IT-kunskaper.

Därutöver förväntar vi oss att du har följande egenskaper:

  • Serviceinriktad och god social förmåga
  • Målinriktad och ansvarstagande
  • Noggrann och strukturerad
  • Kunna jobba självständigt, men gillar att jobba tillsammans med andra

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar jämställdhet och mångfald.

Anställning

Tjänsten är ett vikariat på ca ett år med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag den 28 februari 2019.

Övrigt

Vikariat/heltid/fast månadslön/

Ansökan

Ansökan med meritförteckning (CV) vill vi ha senast 28 februari 2019 med e-post, till jobb@kfsk.se. Sänd helst inte med bilagor (betyg m.m.) i detta skede. Dessa handlingar kan vi senare komma att begära in.

Publicerad:

Sidansvarig

Jari Ylitolva Henriksson

Skriv en kommentar