HEMSIDA UNDER UPPBYGGNAD

Skåne i Europa och Europa i Skåne

Nyheter

Vinn årets European Public Communication Award!

European Public Communication Award kommer att delas ut till en innovativ kommunikationskampanj inom offentlig sektor under EuroPCom konferensen den 9-10 november. Vinnaren kommer även vara inbjuden talare på konferensen.

Urban Innovative Actions – nytt EU-program på vår hemsida

Till följd av ombyggnationen av vår hemsida och önskemål från kommunerna finns nu även EU-programmet Urban Innovative Actions (UIA) bland EU:s fonder och program på vår hemsida. För er som är nyfikna på vad programmet har att erbjuda kommer här en kort introduktion till UIA.

Tre sakpolitiska områden prioriteras av Regeringen i EU-arbetet

Den svenska regeringen har valt att prioritera tre sakpolitiska områden i EU-arbetet under det kommande året. Dessa är ett Europa för jobb och inkluderande tillväxt, en mer ambitiös klimat-, energi- och miljöpolitik samt en solidarisk flykting- och migrations politik och en säker omvärld.

Vinn pris som årets europeiska offentliga sektor

Europeiska institutet för offentlig förvaltning (EIPA) har öppnat upp för ansökningar till priset för årets offentliga sektor! Samtliga nivåer inom offentlig sektor och offentliga-privata-partnerskap kan ansöka om priset som i år har temat En innovativ

Fler nyheter